Fotografie de Produs

  • O fotografie de calitate scurtează timpul de decizie al cumpărătorului

  • Fotografia de produs este fotografia în care subiectul principal este un produs ce urmează a fi comercializat. Fotografia de produs trebuie să atragă atenția și să adauge acestuia valoare. Utilizănd diverse tehnici și echipamente de fotografiere, acesta se prezintă în starea sa reală alături de toate calităţile şi avantajele estetice pe care acesta le are. Produsele pot fi dintre cele mai variate, de la obiecte de mici dimensiuni cum sunt bijuteriile, până la automobile, case sau apartamente.


    Produsele sunt fotografiate din anumite unghiuri care le pun în valoare calitățile și funcționalitatea, obiectul de fotografiat fiind poziționat pentru a se obține perspectiva dorită. Detaliile tehnice sunt combinate pentru obținerea unui rezultat căt mai bun. În acest tip de fotografie, în funcție de utilitatea și destinația fotografiei, se pot crea decoruri de prezentare cu lumini controlate și colorate, acvarii cu apa, plexiglas pentru reflexie și multe alte decoruri pe care le concepem în funcție de produs.


    Orice fotografie de produs trece prin etapa de post-procesare în care se realizează: corectarea luminozității, a contrastului și a eventualelor imperfecțiuni ce nu au fost observate la momentul fotografierii, tăierea părților nerelevante din imagine (cropping), corectarea temperaturii de culoare (dacă este cazul), redimensionare la mărimea dorită.


    Ședințele foto de produs se pot realiza la noi în studio sau la locația clientului cu un studio portabil. În ambele situații, vom utiliza echipamente profesionale de ultimă generație: camere foto de 50 megapixeli, lumini de studio profesionale, fundaluri speciale, accesorii diverse, softuri speciale de prelucrare grafică.