Creatie


Branding & design

Imbratisam orice proiect artistic, dar pe partea de creatie in publicitate lucram pe baza manualelor de identitate vizuala. Cine nu are asa ceva, poate veni la noi.
Ne miscam repede si suntem foarte abili. Identificam rapid ideea centrala a unui brand nou sau in schimbare si astfel putem creea cele mai performante logouri.
Suntem familiari cu orice medii, cum ar fi papetarie, website-uri produse si ambalaje, imprimari textile, design de interior si de exterior, etc.
Clientii nostri au pretentii foarte inalte iar de aceea exigentele noastre ii fac foarte vizibili pe piata. Acceptam orice provocare in materie de comunicare si nu ne intimideaza nicio problema de ordin tehnic.
Ne place sa invatam si sa ne respectam deadline-urile, iar cand treaba e gata ne place sa savuram rezultatele impreuna. In definitiv, ne plac povestile audio-vizuale si oamenii din jurul lor.

Productie si servicii adiacente


Foto-video

Suntem constienti ca la baza comunicarii vizuale sta imaginea fotografica sau video si de aceea oferim clientilor nostri servicii la nivel profesional cum ar fi: fotografie de produs si in general fotografie pentru campanii publicitare; spoturi video/corporate, sedinte foto in studio cu decoruri amenajate, sesiune foto de famlie, sesiune foto pentru bebelusi, sesiune foto pentru copii, restaurare/reconstructie fotografie veche deteriorata si corectia fotografiilor digitale, precum si servicii foto-video de reportaj, sau pentru diverse evenimente, conferinte, prezentari, etc.
Print Iubim proiecte tiparite sub orice forma, cu mijloace clasice sau digitale, in tiraje mici sau mari.
Web Se spune ca viitorul este RGB. Noi suntem dovada vie ca asa este.